Как да намерим любовта втори път?

на Oct 27, 2014 в категория Обща от Елена Манолова | Няма коментари »

Как да намерим любовта втори път?

Да намерим любовта на живота си не е лесна задача, а да го направим два пъти? Дали е възможно?

Разделили сме се преди доста време с ценен за нас човек. Дълго време сме били сами. Приятели и роднини се опитват да ни утешат, казват ни, че е време да започнем да търсим нещо ново, да започнем отново да общуваме.

Просто не знам от къде да започна, твърде дълго съм стояла сама, забравила съм как и къде мога да общувам.

Когато започнем да мислим в посока  за промяна на  нещата, в основата стои това, че трябва да си дадем сметка какво точно искам? И нека това заработи за нас.

Започнете с взимането на решение за това, което искате. Какво ще ме направи щастлив? Дали приятел, другар или нов романтичен партньор, ние трябва да решим какво желаем. Докато не знаем какво ни прави щастливи, пропуснали сме възможността да се забавляваме и да се чувстваме добре, или просто да разхождаме кучето с някой, няма как да се движим напред.

Помислете добре, това е изходната точка, от която ще тръгнете. Какво точно търся? Искам забавен човек, дребна дама или грижовен партньор, интересувам се от интелекта и обсъждането на книги или искам да се излежаваме на плажа.

Съвместимостта е най-важното нещо за запознанствата, съвпадението в желанията помага за намирането на правилния човек.

Когато се свържете с някого добре би било да се срещнете лице в лице, за да имате възможност да се опознаете по-добре?
Намирането на партньор в живота и то за втори или трети път не е лесна задача. Доверете се на опита, който сте натрупали през годините, нещата , които сте преживели в предишните връзки. Помислете кое е важно за вас, какво сте премълчали миналия път и какво не бихте премълчали сега?

Възможността за консултация със специалист, онлайн помага за намирането на удобния и желан от вас път.

Остави коментар